tisdag 17 mars 2009

17/3 2009

Börjar med att gratta Maria som fyller 22 år idag, Grattis!!
I lördags så fyllde sötnosen Theo 1 år så vi va dit och grattade han på dagen. På kvällen var det 30 års fest för Rilln. Glömde kameran hemma så det vart inga kort tagna :(. Söndagen så låg Henke typ hela dagen så jag och Tilde roade oss i det fina vädret med att åka pulka och busa lite i snön.
Amanda va hem en snabbis också, så i torsdags så for jag och Tilde å hälsade på henne. Träffade henne sist på midsommar så det var riktigt kul!
Igår tog vi en promenad upp till Henkes jobb. Va skit skönt förutom att himlen öppnade sig två gånger och slängde ner något som kändes som spik typ två gånger :P. Vi fick iaf åka bil hem igen. Idag så har vi har vi varit ute och gått en liten sväng också men vart typ bara en halvtimme. Men det är så skönt ute nu, bara vägar och det tinar ganska mycket. Fast jag mätte hur mycket snö vi har på gården i söndags och då var det upp till midjan på mig!! Det kommer nog ta ett litet tag innan all den snön har försvunnit.
Nu ska jag ta och plantera om en blomma i köket som håller på och spränger sin kruka.

2 kommentarer:

Hannah Bågling Källström sa...

Skulle man mäta snön och säga att den var ända upp till min midja skulle det inte vara så mkt eftersom mina ben är så korta :)

Jennie sa...

Hej, olle låg med hela dagen,.. å jag å Albin va ute, hade jag vetat att du var på G hade jag hälsat på!!! Jaja gör de snart,.. Kramm!!