torsdag 26 februari 2009

26/2 2009

Äntligen torsdag, den här veckan har varit jätte seg och jag har legat en dag före hela tiden så det va jobbigt i morse när Henke for på jobbet och jag trodde att det va fredag. Men men, det gick ju bra ändå.
Har varit underbart väder hela veckan tror jag. Sol och typ 0 grader ibland även någon plus grad. Konstigt nog har vi knappt "hunnit" vare ute något.
Igår så kom ju "lönen", skönt som tusan och väldigt behövligt kändes det som.
Imorrn ska vi in till stan och storhandla, ska även försöka hitta något på rut mfl. till Rickards 30 års fest. Tilde får stanna hemma med farmor, jag får typ världens ångest men det är väl inte så roligt för henne att hänga med till stan och dessutom så går det fortare om hon är hemma.
Har suttit och tittat på Sveriges värsta bilförare nu, jag tror att dom gör sig till, endel som är med är ju ganska ung och kan ju inte ha haft körkortet såå länge och då kan man ju undra hur det gick till när dom tog kortet?! Näe jag tror att det är tillgjort!

Tildes nya "favvo"leksak. Skrattar typ så fort hon ser kåporna :)

Min första cupcake någonsin, dom vart skit goda och ganska fina iaf..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! :) Men åå, vad roligt att du brukar läsa min blogg! :) Och kul att du är Annas kusin, så då bor du uppe i Jämtland va? Eller vart var det Anna kom ifrån? x]

Jättefin blogg, din blogg vill jag följa :) Söt dotter du har! :)

SVAR: Ja, vagnen är superfin, men har med hört att den är rätt jobbig i snön med mer :( Vad irriterande, för annars är den så perfekt för mig. Men vi kommer nog med köra på en vanlig EmmaLjunga, dom funkar ju alltid :)

Hoppas allt är bra med er!

Anonym sa...

Ser väldigt smarrigt ut. Kommer och provsmakar i helgen.( Och gosar med Tilde) Momma

Anonym sa...

Är jag bjuden på cupcakes eller,.. dom såg godiga ut!!!

Linda sa...

Vilken fin cupcake:) Och jätte söt dotter:)